Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Van het Cosmetische ingrediëntcentella van CAS 16830-15-2 HPLC van het Uittrekselasiaticoside 70% Asiatica

Min. bestelaantal : 1kg Prijs : $24/kg~$100/kg
Verpakking Details : 1kg: Verzegelde aluminiumfoliebags/25kg Document Trommel Levertijd : 3 dagen
Betalingscondities : L/C, Western Union, MoneyGram, T/T Levering vermogen : 10Ton/Month
Plaats van herkomst: China Merknaam: HongdaPharma
Certificering: ISO22000/KOSHER/HALAL/BRC Modelnummer: Hc-207

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Centella Asiatica Uittreksel Verschijning: Poeder
kleur: Lichtgeel Bron: Blad
Latijnse Naam: Centella asiatica (L.) Stedelijk Houdbaarheid: 2 jaar
Deeltjesgrootte: 80 netwerk
Hoog licht:

Het Asiatica Poeder van Asiaticosidecentella

,

Het Poeder van cosmetisch ingrediëntasiaticoside

Productomschrijving

HPLC van het Uittrekselasiaticoside 70% cas.16830-15-2 van cosmetisch ingrediëntcentella Asiatica

 

farmacologische actie

Asiatica Centella is het droge gehele gras of wortel geschoten geheel gras Asiatica die (L) Stedelijk van van Centella, ook als Lei Gong Root, Hoefijzergras wordt bekend, en Gevallen. Het kan het hele jaar door worden geoogst en is rijk aan middelen. Het groeit in Zuidoost-Azië, Australië, Zuid-Afrika, en de Centraalafrikaanse keerkringen hebben een lange geschiedenis van toepassing op het gebied van geneeskunde in vele landen. Asiatica Centella is koud en bitter van aard in smaak. Het heeft de gevolgen van het weghalen van hitte en vochtigheid, het ontgiften van, en het verminderen van het zwellen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor vochtig-hittegeelzucht, hitteberoertediarree, carbuncle pijnlijke plekken, en traumatische verwondingen. Asiaticoside behoort tot pentacyclic triterpenoids, en heeft diverse farmacologische gevolgen zoals anti-zweer, bevorderend het gekronkelde helen, anti-tumor, anti-inflammatory, en immune regelgeving. Het wordt momenteel hoofdzakelijk gebruikt voor de behandeling van sclerodermie en huidwonden en brandwonden.

Van het Cosmetische ingrediëntcentella van CAS 16830-15-2 HPLC van het Uittrekselasiaticoside 70% Asiatica 0Van het Cosmetische ingrediëntcentella van CAS 16830-15-2 HPLC van het Uittrekselasiaticoside 70% Asiatica 1

Gevolgen:

1. Anti-inflammatory en anti-acne: Asiatica Centella is een koud geneeskrachtig materiaal, zodat heeft het een uitstekend anti-inflammatory en kalmerend effect. Tijdens het product testende stadium, vond men dat de kleine acne op het gezicht, na natte toepassing van het asiatica hydrosol van Centella bij nacht, de roodheid en het zwellen op de tweede dag verdween, en de derde gekrompen dag. Het kan pigmentatie verhinderen, acnetekens ook verlichten, en versnellen langzaam verdwijnt van acnetekens

 

2. Maak de huidglansmachine: Asiatica Centella kan de verbinding tussen de epidermis en dermis aanhalen, de huid zacht maken, helpen om het fenomeen van huidontspanning op te lossen, en de huidglansmachine maken en elastischer.

 

3. Bevorder de reparatie van de huidschade: Asiatica Centella bevat asiaticoside kan het gekronkelde helen bevorderen en ontsteking verminderen

 

4. Vlotte en vaste huid: Asiatica Centella kan helpen de vorming van collageen in dermis van de huid, geregenereerde fibrin bevorderen, vermindert de hulp de spanningslijnen van de huid, en maakt de huidfirma en maakt glad.

 

5. Het witten en het hydrateren: Asiatica Centella kan voldoende vochtigheid en voedingsmiddelen aan de huid verstrekken, diep voeden, huidzachtheid en elasticiteit verbeteren, de dofheid en het vergelen van de teint verbeteren, de huid gevoelig, wit, teder en elastisch maken, en het ophelderen en het bevochtigen bereiken. dubbel effect.

 

6. Anti-oxyderend effect: Asiatica Centella heeft anti-oxyderend effect, kan het de het verouderen opperhuid verwijderen, huidmetabolisme ook te bevorderen, huidelasticiteit te verhogen, en vult voedingsmiddelen aan.

 

7. Verbied oedeem: Asiatica Centella heeft de gevolgen van het weghalen van hitte en ontgifting, het verminderen van vochtigheid en het zwellen, en helpt beschadigd huidweefsel herstellen.

 

8. Behandeling van huidzweren: Asiatica Centella bevat asiaticoside, die kan worden gebruikt om huidzweren, zoals huidzweren en koppige wonden te behandelen.

 

9. Kalmerende en kalmerende gevolgen: Asiatica Centella bevat een verscheidenheid van α-arosinol-type triterpenoids, die kalmerende en kalmerende gevolgen hebben


 

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ella@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216