Wolrd-manier Biotech-Inc. 

professionele fabrikant voor installatieuittreksel 

Makend het Leven Beter, 

Natuurlijk

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Changsha World-Way Biotech Inc

Certificaten
Van goede kwaliteit Rode klaveruittreksel voor verkoop
Van goede kwaliteit Rode klaveruittreksel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Changsha World-Way Biotech Inc

1 2 3 4 5 6 7 8
Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wereld-manier
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 80% - 90%

DE WGO WIJ ZIJN:

Wereld-manier Biotech Inc.is gespecialiseerd in de marketing van installatie-afgeleide uittreksels en fijne chemicasl voor het nutraceutical voedsel en de kosmetische industrieën. welke uit een ervaren team bestaat dat praktische ervaring in de vervaardiging en de verspreiding van kruidenuittreksel aan de internationale markt heeft. Wij verheugen ons op het werken met u om rendabele producten en verhoudingen op lange termijn met wederzijds voordeel te ontwikkelen.

 

WAT WIJ HEBBEN:

De wereld-manier bezit en beheert zijn fabrieken, R&D-centrum en installatiebasissen. — — Micolta-Inc. gespecialiseerd in kruidenuittreksels en innovatieve natuurlijke bacteriostasisagent met een jaarlijks productievermogen van botanische producten meer dan 1000 Ton. — — R&D centrum genoemde HerbEx. Dienst doend als openbaar project van de Nationale Biomecical Industriële Basis van Tchang-cha, heeft HerbEx veel opmerkelijke hogere onderzoekers binnen de industrie, het van wie werk sterk in QAIQC en R&D zal steunen en de prima technische en QA/QC-niveaus van wereld-Manier Inc. — — Installatiebasissen meer dan 1 000 mu als onze steun van grondstoffen zal houden. De kwaliteit van wereld-Manier producten wordt verzekerd door onze strikte eerbiediging volgens de volgende normen: Kosjer, Farma Q5, en de kwaliteitsborging van HACCP Certifications.our de programma's continu worden gehandhaafd.

 

WAT WIJ:

De wereld-manier Inc.is ervoer uniek in het verstrekken van kwaliteits kruidenuittreksels. Van eenvoudige verhouding uittreksels aan gestandaardiseerde uittreksels en gezuiverde natuurlijke ingrediënten, bieden wij de verscheidenheid en de kwaliteit van uittreksels aan u het succes van uw producten moet verzekeren.

 

 

Contactgegevens
Changsha World-Way Biotech Inc

Tel.: 86-731-84686483

Fax: 86-731-84686486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)