Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Natuurlijk 98%-Triterpeen Gotu Kola Extract Centella Asiatica Powder

Min. bestelaantal : 1KG Prijs : $24/kg~$100/kg
Verpakking Details : 1kg: Verzegelde aluminiumfoliebags/25kg Document Trommel Levertijd : 3 dagen
Betalingscondities : L/C, Western Union, MoneyGram, T/T Levering vermogen : 10 ton/maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: HongdaPharma
Certificering: ISO22000/KOSHER/HALAL/BRC Modelnummer: Hc-199

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Centella Asiatica Uittreksel Verschijning: Poeder
Een andere naam: Gotu Kola Extract kleur: Wit
Bron: Gehele Installatie Latijnse Naam: Centella asiatica (L.) Stedelijk
Houdbaarheid: 2 jaar Deeltjesgrootte: 80 netwerk
Hoog licht:

98% triterpeen Gotu Kola Extract

,

Natuurlijke Gotu Kola Extract Powder

Productomschrijving

Het zuivere Natuurlijke Asiatica Uittreksel Gotu Kola Extract Anti-inflammatory Asiaticoside1090% van Centella

 

Naam: Asiaticoside
Analyse: 10%~90%
CAS No: 16830-15-2
Installatiebron: Centella asiatica Urb (van L.).
Uittrekseldeel: Droge gehele installatie
Uittreksel van: Poeder
Uittrekseltype: Gezuiverd & titreerde uittreksel
Houdbaarheid 2 jaar onder een goede opslagsituatie.

 

Wat is Gotu Kola Extract?

De Gotukola is een eeuwigdurende installatie inheems aan India, Japan, China, Indonesië, Zuid-Afrika, Sri Lanka, en de Stille Zuidzee. Een lid van de peterseliefamilie, het is smaakloos en geurloos. Het bloeit in en rond water. Het heeft kleine waaiervormige groene bladeren met witte of lichte purple - de aan-roze bloemen, en het draagt klein ovaal fruit. De bladeren en de stammen van de Gotu-kolainstallatie worden gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden.

Natuurlijk 98%-Triterpeen Gotu Kola Extract Centella Asiatica Powder 0

 

Farmacologische gevolgen

1. Rem vezelige weefselproliferatie.

Madecassoside kan collageenvezels verbieden en heeft het effect van het remmen van vezelige weefselproliferatie.

 

2. Bevorder de huidgroei.

Kan de konijn intramusculaire injectie de huidgroei, lokale leukocytosis, verhoging van bindweefsel vasculair netwerk, verhoging van slijmafscheiding bevorderen, huidhyperplasia versnellen, en huidzweren verbieden.

 

3. Stap kalmerend en kalmerend effect.

De glycosiden in Asiatica Centella hebben kalmerende en kalmerende gevolgen voor muizen en ratten, en dit effect is hoofdzakelijk op het cholinergic systeem in het centrale zenuwstelsel. De alcoholuittreksels hebben geen pijnstillend effect.

 

4. Het effect op huidweefsel.

Asiaticoside kan huidzweren, zoals koppige wonden, huidtuberculose, melaatsheid, enz. behandelen. In muizen, kunnen de proefkonijnen, en de konijnen, de intramusculaire injectie of de onderhuidse inplanting de huidgroei, lokale leukocytosis, hyperplasia van bindweefsel vasculair netwerk, verhoogde slijmafscheiding en de versnelde groei van haar en staart bevorderen. Er zijn rapporten van het gebruik van room geweest die 0.25-1% Asiatica alcoholuittreksel van Centella (bevattend Aziatische zuur en asiaticoside) bevatten (die nog embryonale of jonge runder, varkens of schapenhuid, lever, hersenen bevat, enz.). Het hydroalcoholic uittreksel) van de behandeling van huidziekten, verkregen goed vloeit voort.

 

5. De duidelijke hitte en verwijdert vochtigheid.

Behandelt keelpijn, pijnlijke tong, hoofdpijn, lichaamshitte, dorst, enz.

 

6. Bevorder bloedomloop en verwijder bloedstasis.

Voor kneuzingen, het zwellen en pijn, insectbeten, het gezamenlijke zwellen, etc.

 

7. Antibacterieel en anti-inflammatory.

Behandeling van herpes zoster en dysenterie door virussen of bacteriën wordt veroorzaakt die; vochtig-hittegeelzucht; oedeem; stranguria. Het kan ook voor erysipelas worden gebruikt; scrofulose; pro-pijnlijke plek gezweld vergift.

 

8. Water en milt.

Het wordt ook gebruikt om waterige die diarree en dysenterie te behandelen door vochtige hitte wordt veroorzaakt.

Natuurlijk 98%-Triterpeen Gotu Kola Extract Centella Asiatica Powder 1

 

Einde het aftappen.

Het wordt gebruikt voor hematuria, epistaxis, dysmenorrhea, metrorrhagia, die in de kruk, hemorrhoid het aftappen, het maag aftappen, het traumatische aftappen, en een andere het aftappen aftappen, en heeft het effect van hemostasis en pijnhulp.

 

verbeter geheugen.

Het moderne medische onderzoek heeft geconstateerd dat Asiatica Centella het effect van het verbeteren van geheugen heeft, en de rozemarijn heeft een gelijkaardig effect. Vaak kan het ruiken van de etherische olie van rozemarijn wordt gemaakt het hormoon datcortisol van de hersenenspanning regelen en u wakker de hele tijd houden.

 

 

andere functies.

Het alcoholuittreksel kan de geïsoleerde rattenkronkeldarm ontspannen. Het glycosidedeel kan de spanning en samentrekkingsomvang van de geïsoleerde kronkeldarm bij konijnen en ratten verminderen, en kan het effect van acetylcholine lichtjes remmen. Bij verdoofde honden, kan de intraveneuze injectie milde ademhaling, langzaam harttarief, en matig lagere bloeddruk bevorderen, laatstgenoemden twee waarvan niet door atropine kunnen worden geblokkeerd. Men heeft gerapporteerd dat asiaticoside een therapeutisch effect op melaatsheid heeft.

 

Klinische toepassing

Ongeveer is de behandeling van proteinuria, Dit product een algemeen gebruikte drug voor de behandeling van chronisch nefritis en wolfszweernefritis en samen met vlierbes vaak gebruikt. Het gebruik op lange termijn kan proteinuria verminderen. Het is ook een efficiënte drug voor de daling van creatinine, ureum, en urinezuur. Voor gedeeltelijke nierbindweefselvermeerdering en sclerosing wolfszweernefritis, Asiatica kan Centella bindweefselvermeerdering remmen, die voordelig is om de vooruitgang van de ziekte te vertragen. In patiënten die corticosteroids lange tijd nemen, kunnen corticosteroids bindweefselvermeerdering bevorderen, en de Asiatica combinatie van Centella kan de evolutie van nierbindweefselvermeerdering remmen en vertragen.

 

Betreffende de behandeling van sclerodermie en longbindweefselvermeerdering voor huid en spierbindweefselvermeerdering van sclerodermie en dermatomyositis, Asiatica is Centella een algemeen gebruikte geneeskunde, en de madecassosidetabletten worden alleen gebruikt. agent ook. Asiatica Centella kan samen met kurkuma, Dani, Danshen, en andere geneesmiddelen worden gebruikt voor het bevorderen van bloedomloop en het verwijderen van bloedstasis. De bindweefselziekte heeft vaak longbindweefselvermeerdering, die koord-als en kleine knoestige veranderingen op borströntgenstralen en CT kan tonen. Op basis van het controleren van ziekteactiviteit, Asiatica worden Centella, het fenol, en andere drugs toegevoegd aan de samenstelling. Hulp in de absorptie van letsels. Asiatica Centella is ook een remedie voor littekenweefsel, en het kan zowel intern als uiterlijk worden genomen.

 

Betreffende de behandeling van chronische leverziekte, chronische leverziekte, gedeeltelijke bindweefselvermeerdering van de lever, en geschikt gebruik van Chinese kruidengeneeskunde, heeft de Chinese kruidengeneeskunde vele voordelen in termen van het verminderen van enzymen, het verminderen van geelzucht, het regelen van immune functie, en het remmen van virusreplicatie. Het toevoegen van Asiatica Centella en Salvia-miltiorrhiza aan de samenstelling helpt om van leverziekte te verbeteren en terug te krijgen, en remt tegelijkertijd de vooruitgang van bindweefselvermeerdering. Het gebruik op lange termijn zou moeten bindweefselvermeerdering gedeeltelijk omkeren.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ella@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216