Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Kosmetische van het Uittrekselgotu van Rangcentella Asiatica de Kola70% Totale Glycosiden

Min. bestelaantal : 1kg Prijs : $24/kg~$100/kg
Verpakking Details : 1 kg: verzegelde zakken van aluminiumfolie / papiertrommel van 25 kg Levertijd : 3 dagen
Betalingscondities : L/C, Western Union, MoneyGram, T/T Levering vermogen : 10 ton/maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: HongdaPharma
Certificering: ISO22000/KOSHER/HALAL/BRC Modelnummer: Hc-189

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Centella Asiatica Uittreksel Verschijning: Poeder
Een andere Naam: Gotu Kola Extract Kleur: lichtgeel
Rang: Kosmetische Rang Bron: Gehele Installatie
Latijnse Naam: Centella asiatica (L.) Stedelijk
Hoog licht:

70% het totale Poeder van Glycosidenasiaticoside

,

Kosmetische Rang Gotu Kola Extract Powder

,

Gotu Kola Centella Asiatica Powder

Productomschrijving

Het kosmetische Asiatica Uittreksel Gotu Kola Total Glycosides 70% cas.84696-21-9 van Rangcentella

Productnaam: Centella Asiatica Uittreksel

Latijnse Naam: Centella asiatica (L.) Stedelijk

Een deel van Gebruikt: Geheel Kruid

Actieve ingrediënten: Totale Glycosiden

Verschijning: Lichtgeel poeder

Specificatie: 70%

Testmethode: HPLC

 

Asiatica Centella (Latijnse wetenschappelijke naam: Centella asiatica (L.) is Stedelijk), ook gekend als Rhizoma Rhizoma asiatica Rhizoma, ook gekend als asiatica Rhizoma, het gehele gras van Centella asiatica van Umbelliferae. De sneeuwweide wordt geproduceerd in India en in de tropische en subtropische gebieden van de wereld algemeen nu verspreid. In mijn land, wordt het hoofdzakelijk verdeeld in het provincieszuiden van de Yangtze-Rivier. De belangrijkste actieve asiatica componenten van Centella zijn asiaticoside, madecassoside, Aziatisch zuur en madecassolic zuur. Asiatica Centella is lang gebruikt als hersenengeneeskunde, diuretisch, en hulp voor melaatsheid, zweren, en huidziekten. De schoonheidsmiddelen gebruiken over het algemeen het droge gehele kruid. Stelt het Centella Asiatica uittreksel een breed spectrum van biologische activiteiten, belangrijkste anti-oxyderende, anti-inflammatory, antibacteriële en tegen kanker activiteiten tentoon.

 

Worden de Centella Asiatica totale glycosiden gehaald uit de gehele installatie Asiatica (L.) STEDELIJK van van Centella, die diverse triterpenoids bevat. De actieve Asiatica ingrediënten van Centella kunnen de productie van collageentype I en III bevorderen, en de dermis reorganisatie met de extracellulaire matrijs wordt gebruikt voor post-zonreparatie, en behandeling van acne, acne, en met littekens bedekt.

 

Dit product bevat een verscheidenheid van triterpenoids, die de alpha--amyrinstructuur bevatten. De belangrijkste onderdelen zijn madecassoside en madecassoside. De belangrijkste onderdelen zijn levothyroxine, levomenthone, pulegone, α-pinene, β-pinene, limonene, 1-8, p -p-cymene, ISO-menthone, stekelkamfer één, linalool, menthol, en alpha-terpineol, enz. De ingrediënten variëren met de plaats van oorsprong, gebruik en andere factoren. Het bevat ook Europees-Aziatische Huoxue Danfuran en Europees-Aziatische Huoxue Dan Lactone. Bovendien bevat het ursolic zuur, beta sitosterol, palmitic zuur, barnstenen zuur, caffeic zuur, ferulic zuur, choline, nog vitamine C, en stachyose.

Kosmetische van het Uittrekselgotu van Rangcentella Asiatica de Kola70% Totale Glycosiden 0

effect

Anti-veroudert

Kan het Centella Asiatica uittreksel de synthese van collageen I en III, evenals de afscheiding van mucopolysaccharides (zoals de synthese van natrium hyaluronate) bevorderen, het waterbehoud van de huid verhogen, en huidcellen activeren en vernieuwen. Activeert het Centella Asiatica uittreksel ook fibroblastgenen, die de vitaliteit van huid basiscellen verbeteren, huidelasticiteit en stevigheid kunnen handhaven, en fijne rimpels op het gezicht gladmaken.

 

Anti-inflammatory activiteit

Terpenoids in het Asiatica uittreksel van Centella kunnen de inhoud van collageen en fibronectin (fibronectin is wijd betrokken bij celmigratie, adhesie, proliferatie, hemostasis, en de reparatie van het huidweefsel) beduidend verhogen, en kunnen het met littekens bedekken van de productie van rijp type I stimuleren en bevorderen collageen de productie van ontstekings vermindert. Bovendien kan het Asiatica uittreksel van Centella de productie van pro-ontstekingsbemiddelaars (IL-1, mmp-1) ook verminderen, en de eigen de barrièrefunctie van de huid verbeteren en herstellen.

 

het bevochtigen activiteit

Het is verwant met de triterpenoid saponiensamenstellingen in het Asiatica uittreksel van Centella. Centella is de Asiatica triterpenoid saponien een hydrofiele suikerketting, hoofdzakelijk glucose en rhamnose, die met water in de occlusieve laag kunnen combineren en de barrièrecapaciteit van de epidermis verbeteren. Verbetert huidvochtigheid.

 

Het stabiliseren van effect op de huid

Asiatica Centella kan de verbinding tussen de epidermis aanhalen en dermis, de huid zacht maken, hulp lost het fenomeen van huid op die (vooral voor postpartum moeders) verzakken, maakt de huid vlot en elastisch; de hulp bevordert de vorming van collageen in dermis en geregenereerde fibrin, opnieuw aansluit, elimineer fundamenteel de moederlijnen, en maak de huidfirma en maak glad. Het helpt ook beschadigd weefsel om en firma de huid te helen. Het kan niet alleen de nauwe samenhang tussen de epidermis en dermis bevorderen maar ook de verhoging van vette cellen remmen en huidoedeem en zwaarlijvigheid verhinderen. Dicotyledonous installatie Umbelliferae, detumescence, ontgifting, en abcessen. Asiatica Centella kan de verbinding tussen de epidermis aanhalen en dermis, de huid, hulp zacht worden bevordert de vorming van collageen in dermis, en heeft een stabiliserend effect op de huid.

 

toepassing

Kan het Centella Asiatica uittreksel in anti-veroudert de producten van de huidzorg, littekenreparatie, de schoonheidsmiddelen van de acnebehandeling, supplementen voor droge en gevoelige huid, en het bevochtigen van schoonheidsmiddelen worden gebruikt.

Kosmetische van het Uittrekselgotu van Rangcentella Asiatica de Kola70% Totale Glycosiden 1

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ella@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216