Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Hongda Phytochemistry Natural Organic Carica-Papaja Juice Powder

June 10, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hongda Phytochemistry Natural Organic Carica-Papaja Juice Powder

Hongda Phytochemistry Natural Organic Carica-Papaja Juice Powder

 

Het papajapoeder wordt geraffineerd en van het speciale tropische fruit van Xishuangbanna in Guangxi en Yunnan - papajafruit verwerkt. De papaja wordt bedoeld als papaja, als levensduurfruit of melkmeloen die ook wordt bekend. Het fruit is rijk aan papaïne, papaïne, chymotrypsin, carotine, proteïne, fructose, ijzer, calcium, fosfor, vitamine C, en andere voedingsmiddelen en meer dan 17 soorten voedingsmiddelen. Het aminozuur is een voedzame „schat van fruit“, en het is ook een traditioneel recept voor melk afscheidende vrouwen om lactatie te verhogen.

 

Elk kilogram van papajapoeder bevat 328 calorieën, 21,6 gram proteïne, 9,3 gram vet, 6,4 gram van vezel, 240,5 mg calcium, 2,2 mg ijzer, 1,4 mg zink, en 263,6 mg vitamine C.

laatste bedrijfsnieuws over Hongda Phytochemistry Natural Organic Carica-Papaja Juice Powder  0

1. Versterk de milt en de spijsvertering: de papaïne in papajapoeder kan vet in vetzuren ontbinden; de moderne geneeskunde heeft geconstateerd dat het papajapoeder een enzym bevat dat proteïne kan verteren, die voor de de spijsvertering en absorptie van het menselijke lichaam van voedsel bevorderlijk is, zodat heeft het een milt de macht van spijsvertering. Het papajapoeder is rijk aan voedingsmiddelen en kan een goed effect hebben bij het bevorderen van spijsvertering.

 

2. Anti-epidemisch en insecticide: De papaïne en de papaïne hebben anti-tuberculose en parasieten zoals lintwormen, rondwormen, whipworms, amoebe, enz., zodat kunnen zij voor insecticiden en tuberculose worden gebruikt.

 

3. Borst-ontruimt en tegen kanker: Het stremsel in papajapoeder heeft een melk-ontruimend effect, en de papaïne heeft anti-lymfatische leukemiegevolgen, zodat kan het voor borst-ontruimt en lymfatische leukemie (bloedkanker) worden gebruikt.

 

4. De supplementvoeding en verbetert ziekteweerstand: het papajapoeder bevat heel wat water, koolhydraten, proteïnen, vetten, vitaminen, en een verscheidenheid van essentiële aminozuren, dat de voedingsmiddelen van het lichaam kunnen effectief aanvullen en de de ziekteweerstand van het lichaam verbeteren. Het papajapoeder heeft goede ziekteweerstand, en kan een goed effect ook hebben bij het verbeteren van fysieke geschiktheid.

 

5. Krampstillend: De papaïne in papajapoeder heeft het effect van het verlichten van de pijn van krampen, en heeft een duidelijk therapeutisch effect op gastrocnemius krampen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216