Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call
lopende band

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co. , Werd Ltd gevestigd in April 2003. Het is een economische entiteit onder Shaanxi Hongda Group. Ons Bedrijf is een moderne high-tech onderneming die technologie en wetenschappelijk onderzoek combineren. Wij specialiseren ons in het onderzoek, de productie, de invoer & de uitvoer van natuurlijke installatieuittreksels en gestandaardiseerde Chinese geneeskundeproducten.

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Hongda Phytochemistry heeft een geregistreerd kapitaal van meer dan 18 miljoen yuans en heeft een gespecialiseerd productie-installatie en een onderzoekinstituut. Onze fabriek werd gevestigd in Hongda Industrial Park, Sanyuan, Shaanxi-Provincie. Het behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters en heeft vast - activainvestering van 12 miljoen yuans. Wij hebben een productieworkshop volgens GMP normen wordt georganiseerd, met geavanceerd het vacuüm drogen materiaal en nevel het drogen materiaal, evenals een geavanceerde volledige van het de extractieproductielijn en roestvrije staal van de roestvrij staalinstallatie proeffabriek, in strikte overeenstemming met GMP normen voor Chinese geneeskundeproductie die worden uitgerust.
Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. fabriek productielijn 1
Shaanxi Hongda neemt „het voldoen van klanten aan vereisten, die hoogte verstrekken - kwaliteitsproducten en de uitstekende naverkoopdienst“ als zijn bedrijfsprincipe. Door ononderbroken ontwikkeling en constante inspanningen, hebben wij goede zakenrelaties met meer dan 40 landen en gebieden in de wereld zoals Japan, de Verenigde Staten en Frankrijk gevestigd. De bedrijfszakenfilosofie: „op integriteit-gebaseerde, ononderbroken innovatie.“
Onthaal aan Hongda Phytochemistry voor cooperatio!

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. fabriek productielijn 2

OEM / ODM

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216
86-13572180216