Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Het droge Asiatica Uittreksel Gotu Kola For Promote Skin Growth van Grascentella

Min. bestelaantal : 1kg Prijs : $24/kg~$100/kg
Verpakking Details : 1kg: Verzegelde aluminiumfoliebags/25kg Document Trommel Levertijd : 3 dagen
Betalingscondities : L/C, Western Union, MoneyGram, T/T Levering vermogen : 10 ton/maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: HongdaPharma
Certificering: ISO22000/KOSHER/HALAL/BRC Modelnummer: Hc-195

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Centella Asiatica Uittreksel Verschijning: Poeder
Een andere naam: Gotu Kola Extract kleur: Wit
Bron: Gehele Installatie Latijnse Naam: Centella asiatica (L.) Stedelijk
Houdbaarheid: 2 jaar Deeltjesgrootte: 80 netwerk
Hoog licht:

Het droge Asiatica Uittreksel van Centella

,

Het Asiatica Poeder van huidcentella

Productomschrijving

Het droge Asiatica Uittreksel Gotu Kola For Promote Skin Growth van Grascentella

 

Centellin CG is een gestandaardiseerd die uittreksel bij de Umbelliferae-installatie Asiatica Centella wordt verkregen. Het wordt ook genoemd de Indische steenbloem. Asiatica Centella bevat belangrijke componenten zoals etherische oliën, sterol, flavonols, glycosiden, polyethyleen, en saponienen. Asiatica Centella (inbegrepen in Droge Ayurveda) is gebruikt sinds oudheid, traditioneel droog voor het behandelen van dermatitis en het helen van oppervlakkige huidwonden. De laatste jaren, hebben de wetenschappers

De helende eigenschappen van het gras komen op zijn inhoud van asiaticoside en zijn derivaten neer. In kosmetische toepassingen, kan het Asiatica uittreksel van Centella de inhoud van enzymatische en non-enzymatic anti-oxyderende dismutase, peroxyde, glutathione peroxidase, vitamine E verhogen, en de ascorbinezuurvitamine c in onlangs geproduceerde verdere weefsels, heeft het zijn anti-oxyderend, anti-veroudert, en andere huid-gezonde gevolgen bewezen. Wordt het Centella Asiatica uittreksel geadviseerd door OTC-Huidzorg die littekens glad te maken van droge het verouderen huid worden geregenereerd (kan na plastische chirurgie worden gebruikt). Producten van het Centella kunnen de Asiatica uittreksel ook worden gebruikt om acne en een andere huidirritatie te behandelen. Asiatica Centella bevat triterpenoid hoofdzakelijk saponienen, zoals asiaticoside, madecassoside, enz.: een verscheidenheid van vrije triterpenoid zuren zoals Aziatisch zuur en madecassic zuur. Polyacetylenehydroxyl; flavonoid glycosiden; vluchtige oliën, aminozuren, enz.

Het droge Asiatica Uittreksel Gotu Kola For Promote Skin Growth van Grascentella 0

 

Wat het de Asiatica effect en functie van Centella is

1. Rem vezelige weefselproliferatie

Asiaticoside door het Asiatica uittreksel van Centella wordt geproduceerd kan collageenvezels verbieden, zodat moet één van de Asiatica gevolgen van Centella de proliferatie van vezelig weefsel in zekere mate remmen dat. Besta op het gebied van schoonheid en geneeskunde, wordt Lei Gong Root vaak gebruikt om wonden te behandelen en met littekens bedekt.

2. Bevorder de huidgroei

Het hoefijzergras heeft ook het effect van het bevorderen van de huidgroei, omdat de totale Asiatica glucosiden van Centella een bepaald effect bij het bevorderen van de huidgroei hebben, zodat wanneer de lokale witte bloedlichaampjesverhoging, onze mensen het vasculaire netwerk van bindweefsel van het lichaam ook zal stijgen. Na het gebruiken van Asiatica Centella, kan het ons helpen de afscheiding van slijm verhogen en de proliferatie van bont versnellen, zodat is er een bepaalde remming. De rol van huidzweren.

Het droge Asiatica Uittreksel Gotu Kola For Promote Skin Growth van Grascentella 1

3. Kalmerend en kalmerend effect

Het Asiatica uittreksel van Centella in asiaticoside heeft een bepaald kalmerend en stabiel effect op het menselijke lichaam, maar het heeft geen pijnstillend effect. De mensen die slechte slaap hebben kunnen het gebruiken om slaap te bevorderen en slaapkwaliteit te verbeteren.

4. ophelderingshitte en vochtigheid, diurese, en milt

In traditionele Chinese geneeskunde, Asiatica wordt Centella gebruikt om keelpijn en andere ziektesymptomen te behandelen. Omdat Tongqiancao een bepaald effect van het weghalen van hitte en vochtigheid heeft, zo in patiënten met mondelinge en tongpijnlijke plekken. Wanneer u symptomen zoals lichaamshitte hebt, kunnen de dorst, en hoofdkanker, u Asiatica Centella behoorlijk nemen om dergelijke symptomen te verlichten. Tegelijkertijd, Asiatica kan Centella ook worden gebruikt om waterige die diarree te behandelen door vochtige hitte wordt veroorzaakt.

Voor diarree en andere ziekten, wordt Lei Gong Root vaak gebruikt klinisch om gastro-intestinale ziekten zoals opzwellen, maagpijn, gas, en indigestie te behandelen.

5. Bevorder bloedomloop en verwijder bloedstasis, antibacterieel en anti-inflammatory

De de Asiatica doeltreffendheid en rol van Centella hebben ook de functies van het bevorderen van bloedomloop en het verwijderen van bloedstasis, antibacterieel en anti-inflammatory, zodat Asiatica kan Centella voor droge kneuzingen, het zwellen, en pijn, insectbeten, gezamenlijke zwellende, en andere symptomen worden gebruikt.

In traditionele Chinese geneeskunde, Asiatica kan Centella ook worden gebruikt om ontstekingsdievoorwaarden zoals herpes zoster te behandelen door virussen of bacteriën wordt veroorzaakt.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ella@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216