Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

HPLC van het het Zaaduittreksel van Griffonia van de Voedselrang het Poeder 98% 5-HTP

Min. bestelaantal : 25kg Verpakking Details : Steekproef: 1kg/bag met Polyethyleenzak. Orden: Professionele Trommel met Netto Gewicht 25kg
Levertijd : 7-15 dagen Betalingscondities : L/C, T/T
Levering vermogen : 1000kg per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: HONGDA
Certificering: ISO22000/KOSHER/HALAL/BRC/SC/ORGANIC Modelnummer: Hd-196

Gedetailleerde informatie

Rang: Voedselrang Verpakking: Trommel
Type: Kruiduittreksel Deel: Zaad
Verschijning: Wit Fijn Poeder Productnaam: Het Uittreksel van het Griffoniazaad
Testmethode: HPLC Specificatie: 98% 5-HTP
Houdbaarheid: 2 jaar Kleur: Wit
Hoog licht:

Het Poeder van het het Zaaduittreksel van 98% Griffonia

,

Het Zaadpoeder van Griffonia van de voedselrang

,

5-HTP Natuurlijk Griffonia-Zaaduittreksel

Productomschrijving

HPLC van het het Zaaduittreksel van Griffonia het Witte Fijne Poeder 98% 5-HTP CAS No .114-03-4

Productomschrijving:

5-Hydroxytryptophan (5-HTP) hoofdzakelijk wordt gehaald uit de zaden van installatieghana. Het is een essentieel die aminozuur door de hersenen wordt geproduceerd en kan de inhoud van serotonine (ook controleren als serotonine 5-HT wordt bekend) in het menselijke lichaam. Het is een neurotransmitter in de hersenen die prettige emoties veroorzaken en bijna elk aspect van hersenenactiviteit kunnen beïnvloeden, van het regelen van stemming, energie, en geheugen en zelfs het gestalte geven van de vooruitzichten op het leven. 5-HTP is de voorganger van 5-HT. Het produceert 5-HT onder de actie van decarboxylase, die de productie van serotonine in hersenencellen kan verhogen. De meer serotonine, gelukkiger. Wanneer er een gebrek aan serotonine is, voelen de mensen ongemakkelijk. Verscheidene dubbelblinde studies hebben dat hydroxytryptophan 5 de depressie van de mensenstrijd, kalme emoties kan helpen aangetoond, hun stemming, gekalmeerd en zakken emotionele wanorde zodat het lichaam een staat van ontspanning kan bereiken.

HPLC van het het Zaaduittreksel van Griffonia van de Voedselrang het Poeder 98% 5-HTP 0

Het Zaaduittreksel van Ghana:

1. Kalmerend en kalmerend middel: Het het zaaduittreksel zal van Ghana serotonine in het menselijke lichaam produceren, kan de serotonine helpen slapen, kan pijn effectief ook controleren, en kan depressie behandelen;

2. Verminder spanning en verbeter slaap;

3. Gewichtsverlies: Het kan eetlust effectief controleren, de gevoeligheid van het verzadigingscentrum verbeteren, honger verminderen, en gewichtsverlies gemakkelijker maken te bereiken. Het is populair een gewicht-verlies voedselsupplement.

4. Naast traditionele geneeskrachtige functies en anti-depressie, heeft het ook de functies van het verliezen van gewicht, het ophouden van een met verslaving, het verbeteren van slaap, en het verlichten van premenstruele syndroom en migrainehoofdpijnen.

5-hydroxytryptophan (5-HTP) is een aminozuur. Het kan als voorloper van serotonine (serotonine, 5-HT) in het menselijke lichaam (en dan als voorloper van melatonin) worden gebruikt. Verscheidene dubbelblinde studies hebben aangetoond dat 5-HTP de concentraties van de hersenenserotonine verhogen, depressie verbeteren en melatonin vorming bevorderen, slaapkwaliteit kan verbeteren, en eetlust onderdrukken, maar deze studies zijn twijfelachtig. Daarom zijn meer studies nog nodig om te bevestigen of 5-HTP deze fysiologische gevolgen heeft. De zaden van Ghana zijn rijk aan hydroxytryptophan 5, die momenteel de belangrijkste natuurlijke bron van 5-HTP is.

5-HTP is geclassificeerd als farmaceutisch ingrediënt in sommige landen. In de V.S., het UK, en Canada, wordt 5-HTP op de markt gebracht als dieetsupplement (gezondheidssupplement).

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ella@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216