Contacteer ons

Contact Persoon : Jane Jiang

Telefoonnummer : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry Nicotinamide-mononucleotide (NMN)

May 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over 17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry Nicotinamide-mononucleotide (NMN)

17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry-Nicotinamide mononucleotide (NMN)

 

Wat is nicotinamide mononucleotide (NMN)?

Nicotinamide mononucleotide (NMN) er bestaat als anomeric vormen α en β terwijl het als nicotinamide ribotide wordt geïdentificeerd, nicotinamide-1-ium-1-β-D-ribofuranoside 5 ′ - phosphate, β-nicotinamide ribosemonofosfaat, en 3 carbamoyl-1 [5-o (hydroxyphosphinato) - β-D-ribofuranosyl] pyridinium, onder andere. De vorm β is actieve anomer en NMN is natuurlijk gestructureerd die als resultaat van een reactie, door nicotinamide phosphoribosyltransferase enzym, tussen een fosfaatgroep en een nucleoside wordt gekatalyseerd bestaand uit nicotinamide (een amidevorm van vitamine B3) en ribose. NMN is een bioactive nucleotide met een pyridinebasis en zijn molecuulgewicht is 334,22 g/mol. Het is een vrij zuurrijke en in water oplosbare samenstelling. De oplosbaarheid is gemeld om 1,8 mg/ml te zijn.

 

NMN wordt hoofdzakelijk gevestigd in de kern, mitochondria, en het cytoplasma, terwijl in het menselijke lichaam, het in van het moederkoekweefsel en lichaam vloeistoffen zoals bloed en urine kan worden gevonden. Het wordt natuurlijk gevonden in een verscheidenheid van vruchten en groenten met inbegrip van onrijpe sojaboonpeulen, kool, komkommer, broccoli, tomaat, paddestoel, en avocado evenals in ruwe rundvlees en garnalen. De NMN-inhoud in deze groenten en de vruchten zijn 0.25-1.88 mg/100 g en 0.26-1.60 mg/100 g, respectievelijk, terwijl het ruwe rundvlees en de garnalen een betrekkelijk lager niveau van NMN dan dat op installatie-gebaseerde voedsel bevatten (0.06-0.42 mg/100 g). Gebaseerd op het bewijsmateriaal van de aanwezigheid van NMN in rode bloedcellen, heeft men naar voren gebracht dat de fysiologisch relevante NMN-inhoud, die voor de biosynthese van NAD+ en vele fysiologische functies wordt vereist, uit dagelijkse voedselbronnen wordt geabsorbeerd.

laatste bedrijfsnieuws over 17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry Nicotinamide-mononucleotide (NMN)  0laatste bedrijfsnieuws over 17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry Nicotinamide-mononucleotide (NMN)  1

(1) NMN keert spier om verouderend en verhindert straling. Deze functie van NMN kan worden gebruikt om zich spieratrophy van astronauten (de oefening van het astronautengebrek toe te schrijven aan gewichtloosheid) te verbeteren en tegen straling te verzetten. NASA kende het ontdekkingsteam ook de Toekenning van David Sinclair toe iTech.

 

(2) NMN regenereert bloedvat: De studies hebben geconstateerd dat na het gebruiken van NMN in oude muizen, het aantal en de dichtheid van haarvaten bijna hetzelfde als in jonge muizen zijn, en de spierduurzaamheid kan 80% bereiken. Verdere lezing: Het vasculaire verouderen is de worteloorzaak van alle ziekten!

 

(3) NMN keert het vasculaire verouderen, NMN-omgekeerd om het niveau van microRNA (miRNA) in zich het verouderen van bloedvat van muizen, daardoor het verjongen van bloedvat en het verzetten van tegen atherosclerose, het verhinderen van en het verbeteren van cardiovasculaire en nierziekten.

 

(4) NMN heeft een significant hersen beschermend effect, en NMN kan behandelen/verhindert neurovascular dysfunctie en cognitief stoornis (seniele zwakzinnigheid, enz.) in bejaarde patiënten.

 

(5) NMN verhindert diverse ziekten van de bejaarden: Op 19 Februari, 2019, gaf Shinkowa in Japan een klinisch proefrapport over de voordelen van 24 week mondelinge NMN op het menselijke lichaam vrij. Ook, en geen bijwerkingen is gestegen.

 

(6) NMN verbetert basismetabolisme: De studies hebben dat NMN het niveau van NAD+ kan verhogen aangetoond, celvitaliteit, zoals oefening verbeteren, lichaamsmetabolisme, verbeterd en verhinderen hypertensie, effectief hyperlipidemia, en hyperglycemie.

 

(7) NMN stabiliseert telomeres, handhaaft telomere lengte en verbetert de symptomen van telomerewanorde, en kan fysische activiteit, metabolisme, hersenenfunctie, en levensduur beduidend verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over 17 verbazende Bevoegdheden van Hongda Phytochemistry Nicotinamide-mononucleotide (NMN)  2

(8) NMN helpt zwangerschap: een enzym NMNAT2, een enzym dat NAD+-synthese, NAD+-synthese kan bemiddelen door het wordt bemiddeld heeft een beschermend effect dat op ouder wordende oocytes.

 

(9) NMN verbetert genreparatie: De wetenschappers in een wetenschappelijk dagboek worden gepubliceerd, dat NAD+ het DNA-reparatieenzym PARP activeert om DNA in cellen en cellen te herstellen, en lost fundamenteel het probleem van ziekten op bevestigen, die dat NMN direct de zelf-reparatie en de regeneratie van cellen die beïnvloedt.

 

(10) NMN verlicht katers en beschermt de lever. NMN kan levernad+ niveaus verhogen, verhogingen die de ethylalcohol-veroorzaakte van alt verhinderen en AST-door die Atf3 en Erk1/2, en de uitdrukking van 25% van genen signaleren veranderen door ethylalcoholmetabolisme worden geregeld. De behandeling van alcoholische vettige lever is efficiënt.

 

(11) NMN verbetert depressieve gedrag en slapeloosheid. NMN kan de voorwaarde van muizen met cortisol (CORT) verbeteren - veroorzaakte depressie, de activiteit van NAD+-synthese tarief-beperkend enzym NAMPT verbeteren, en slaap verbeteren! Bovendien zijn er ook twee die documenten in het „Dagboek van Moleculaire Cellen“ in 2020 worden gepubliceerd, aanvullend NAD+ om de biologische klok te verjongen. NAD+ kan het normale circadiaanse ritme door de SIRT1-afhankelijkheid van de proteïne van de kernklok herstellen en kan de slaap van de bejaarden aan de staat van de jeugd aanpassen.

 

(12) verbeter geslachtshormoon NMN om seksuele functie te verbeteren, verbeter nierfunctie, herstel energie en verhogings fysieke sterkte.

 

(13) NMN verbetert immuniteit, bestrijdt virussen en kanker: gepubliceerd in Biomedisch Onderzoek op 27 September, 2021, kan NMN de activiteit van immune cellennk cellen effectief verbeteren, en de natuurlijke moord van cellen verhogen zonder het aantal immune cellen van NK te verhogen de capaciteit van kankercellen om immuniteit te verbeteren, het effect bereiken van het bestrijden van en het verhinderen van virusbesmetting en kanker.

 

(14) NMN verbetert diabetes: 22 april, 2021, Washington University School van Geneeskunde, in de dagboekwetenschap, publiceerde een menselijke klinische proef besluitend dat NMN verbetert:

1. Metabolisme in op middelbare leeftijd en bejaarden met prediabetes.

2. Bevorder de spierfunctie en groei.

3. Preventie van diverse van de leeftijd afhankelijke ziekten

 

(15) NMN verhindert huid photoaging: Op 12 Juni, 2021, publiceerde het laboratorium van DHC-Bedrijf in Japan een studie in het Dagboek van Fotochemie en Photobiology, dat besloot dat NMN huidcellen kan beschermen tegen UVschade en huid het photoaging verhinderen.

 

(16) NMN verbetert spierfunctie en mobiliteit: De Universiteit van Tokyo 2021/06/09 publiceerde een document in Vierkant aantoont Onderzoek dat dat het mondelinge beleid van 250 mg van NMN per dag beduidend hun NAD+-niveaus verhoogde en hun Spierprestaties en atletische capaciteit verbeterde.

 

(17) NMN verhindert en verbetert virus covid-19:

1. NMN-de verhogingennad+ niveaus kunnen de immune reactie op besmetting verbeteren covid-19.

2. Covid-19 (nieuwe coronavirus) patiënten beter door NMN cocktailtherapie.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216